Bedriftsbeskjed

Misjon blant innvandrere

Shervin Ebrahimian er en av lederne i Internasjonal Menighet Betania Arendal. Menigheten hører til innenfor bevegelsen De Frie Evangeliske Forsamlinger.

Shervin er 48 år gammel og er gift med Daiga Ebrahimian. Han er utdannet Førskolelærer og har jobbet i mange år som pedagogisk leder i en barnehage. I de to siste årene har han tatt "Master i pedagogikk" og ble ferdig i juni 2013.

De ukene som han ikke reiser til andre menigheter, driver han med bibel undervisning for farsi talende fra Iran, Kurdistan og Afghanere. Han taler også en del på de internasjonale møtene som arrangeres i menigheten en gang i måneden. 

For første gang kjenner Shervin kallet til å tjene Herren hundre prosent, og har allerede besøkt flere menigheter, fra Alta til Bodø, og til Volda, Kvinesdal, Farsund, Kristiansand, Grimstad, Fredrikstad, Moss, Oslo, Bergen, Tromsø... Han føler at Gud ønsker å nå mange mennesker rundt om i landet med evangeliet. Han holder også på med å lage en bibelundervisning serie på persisk ved www.trotv.no, serien skal gå på Kanal 10 http://www.kanal10norge.no/ og skal bli sendt over hele Asia.

Shervin sier selv at: "Jeg vet at Jesus kommer til å forsørge meg slik at jeg ikke skal mangle noe, men det er likevel spennende å gå hundre prosent inn for denne tjenesten. Men jeg kan ikke annet enn å følge Jesus, han har en stor plan for sin menighet i Norge. Jesus vil reise opp sin menighet, og mange flere skal bli frelst".

Jeg håper at du kan være med å støtte Shervin i denne tjenesten. Bli en støttepartner i dag.

0